Ecosym Tandpasta

Ecosym Fix Kleefpasta

Home

Wist u dat…

Het reinigen van gebitsprotheses, u kunt er niet genoeg over weten.
Daarom geven we u graag een aantal handige weetjes.

Verkooppunten

Ecosym is verkrijgbaar bij drogisterij, apotheek en geselecteerde
orthodontisten & tandprothetici.

Ecosym Gratis Proberen?

Beste Consument, wegens groot succes wordt de sampleactie voor 2017 vroegtijdig beëindigd. U kunt wel nog steeds gebruik maken van de kortingsbon van -25%.

Even Voorstellen…

Dit zijn Eelco en Symone. Zij maken zich hard voor het reinigen van gebitsprotheses, uitneembare beugels en sportbitjes. En dat is nodig. ‘Gebitsprotheses verdienen het om goed behandeld te worden!’

Mét Symactive Technology

Ecosym maakt gebruik van Symactive Technology

Ecosym maakt gebruik van Symactive Technology. Deze is ontwikkeld in samenwerking met Nederlandse tandprothetici en biedt optimale mondhygiëne voor dragers van beugels en prothesen.
De evenwichtige combinatie van ingrediënten maakt hygiënisch schoon, zonder gevolgen voor de structuur van het materiaal.
 

Door de schurende werking van bijvoorbeeld tandpasta of mogelijke agressieve zure ingrediënten in bruistabletten, kan het oppervlak van een beugel of prothese verkleuren en ruw worden. Dit is niet goed voor de mondhygiëne, want vuil en bacteriën hechten zich makkelijker aan ruwe oppervlakken. Bacterieopbouw kan leiden tot irritaties van het tandvlees. En zeker voor de pasvorm van een prothese, is de gezondheid van het tandvlees van groot belang. Optimale mondhygiëne bevordert bovendien een frisse adem.
 

Ecosym met Symactive Technology reinigt optimaal zonder het materiaal van de beugel of prothese aan te tasten. Met als resultaat: optimale mondhygiëne.

Ecosym Week

Ecosym Total mondwater

Ecosym Massage Borstel

Ecosym Dag

Ecosym Box

Ecosym borstel

Ecosym borstel

Ecosym, optimale mondhygiëne

Met Ecosym weet u zeker dat u uw gebitsprothese, beugel of bitje schoonmaakt. Ecosym biedt een assortiment van producten die grondig reinigen zonder het materiaal aan te tasten.

Klik op de producten en ontdek hoe! (Ecosym Tandpasta is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.)

Daar zijn we weer!
Even over uw gebitsprothese…